O Shantui Janeoo e fesoasoani i le fausiaina o Hong Kong ma Zhuhai Bridge

I le aso Fepuari 19, o le galuega autu a le atunuu Hong Kong-Zhuhai-Macao Bridge E29 fa'atofuina paipa ausia fa'apipi'i sa'o, o le tunnel ei ai le umi atoa o 5481 mita, ae na o le 183 mita mai le alalaupapa i luga o le laupapa.O seti e lua o le "Sky Concrete" vaʻa faʻafefiloi sima ma seti lima o laʻau faʻafefiloi sima faʻaalia mamanu talafeagai ma faʻatuatuaina, faʻataunuʻuina o oloa gaosi, ma le malosi o le gaosiga faʻaauau, faʻasaga i le faʻatulagaina o taimi, tulaga maualuga o gaosiga, manaʻoga malosi mo le lelei, ua sao atoatoa. le fausiaina o Hong Kong-Zhuhai-Macao Bridge.

I le aluga o tausaga, e faalagolago Shantui Janeoo i le faʻasaienisi ma faʻatekonolosi faʻafouina, faʻalavelave faʻafitauli faʻapitoa, gaosiga o oloa faʻapipiʻi maualuga maualuga, e faʻamalo ai popolega mo le tagata faʻaoga mai tua.Faatasi ai ma i latou, o le loloto o meafaigaluega faavae malūlū o le loloto o le eleele vaivai faavae togafitiga o pulupulu, omiga tui meafaigaluega faapitoa, o le faagasologa o le fausiaina o le faaaogaina o mea muamua submarine faaaoga tuusao e aloese mai le fausiaina o le eli, e faaitiitia ai le faagasologa o le fausiaina o vai siomia o le siosiomaga. filogia, e faatumauina ai le tulaga muamua o le fausiaina o vai, ae matua faaitiitia le faavae o le nofoaga post-faufale.

O le alalaupapa o Hong Kong-Zhuhai-Macao, ua ta'ua o le "Seven Wonders of the Modern World" e le "Guardian" Peretania, o le ulua'i alalaupapa fa'asaga i le sami i Saina e feso'ota'i ai Hong Kong, Zhuhai ma Macao ma lona umi atoa e 55. kilomita.O iunite o le auala talu mai le fausiaina na sili atu ma le fa tausaga, o le faʻaaogaina o se faasologa o tekinolosi fou, mea fou ma meafaigaluega fou, i le tele o vaega e faʻatumu ai avanoa, e fausia ai se "Sina masani" i le lalolagi, o le fa'atusa maualuga o tekinolosi alalaupapa a Saina.

 


Taimi meli: Nov-04-2016