O Shantui Janeoo e fesoasoani i le faʻaogaina faʻatasi ma le suʻega o le vaega o Jiangxi o le Ganshen high-speed railway.

12a

I le aso 8 o Setema, na lipotia ai e le CCTV News Network le amataga o le faʻapipiʻiina faʻatasi ma le suʻega faʻatasi o le vaega Jiangxi o le Ganshen high-speed rail.

I le amataga o le fausiaina o le Ganshen high-speed railway project, Shantui Janeoo's 10 sets HZS180R sima fefiloi laau o loʻo faʻagasolo atoatoa e tuʻuina atu sima maualuga mo le fausiaina o galuega, tuʻuina atu le malosiaga mo le fausiaina o fale tetele, ma saofagā i le matafaioi. o pisinisi a le malo.

Ua lipotia mai o le Ganshen Railway o se vaega taua o loʻu atunuu "valu tūsaʻo ma valu faalava" fesoʻotaʻiga nofoaafi televave.O le laina e taʻitaʻia mai Ganzhou West Station ma faʻafesoʻotaʻi i Shenzhen North Station i le itu i saute.O le vaega o Jiangxi e 134.5 kilomita le umi, o le laina autu e 436.37 kilomita le umi, ma o le saoasaoa o le avetaavale fuafuaina e 350 kilomita i le itula.A maeʻa ma tatala i fefaʻatauaiga, o le a iloa ai o Shenzhen-Ganzhou o le a faʻapipiʻiina mai le lata i le 7 itula i le 2 itula, ma faʻalauteleina le faʻaogaina o le tamaoaiga i le lotoifale.atiina ae.(He Zhifeng)


Taimi meli: Sep-15-2021