SHANTUI JANEOO Oloa Fesoasoani i le Fausiaina o le Saosaoa Muamua o Saina i Fuzhou-Xiamen nofoaafi televave

nofoaafi1

O le uluai nofoaafi televave a Saina, o le Fuzhou-Xiamen, na ulufale atu i le fausiaina o le auala i le aso 17 o Mati.thi le 2022.

I le amataga o le fausiaina o le poloketi, faatasi ai ma le fua saʻo ma le maualuga o le auaunaga, 2 seti o E3R-120 ma 2 E3R-180 sima faʻafefiloi laau na filifilia mo tagata faʻatau i le 2017 ma le 2018, ma faʻaaogaina i le fausiaina o le poloketi, tuʻuina atu tulaga maualuga. sima mo le fausiaina o le poloketi ma faʻamautinoa le sologa lelei o le gaioiga o le poloketi.

nofoaafi2

Ua lipotia mai o Fuzhou-Xiamen nofoaafi televave, e lauiloa foi o Fuzhou-Zhangzhou nofoaafi televave, e amata mai Fuzhou i matu, Xiamen ma Zhangzhou i le itu i saute, faatasi ai ma le umi atoa o le 277.42 kilomita ma le fuafuaina o le saoasaoa o le saoasaoa 350 km / h, ma ua sopoia Meizhou Bay, Quanzhou Bay ma An Bay. A uma ona maeʻa, Fuzhou, Xiamen o le a fausia se "itula olaga lio", Xiamen, Zhangzhou, Quanzhou ma isi nofoaga o le a fausia ai se "afa itula le taamilosaga taavale. ", o le agglomeration i le itu i saute sasaʻe o le taulaga o le a faʻatulagaina se "faʻailoga auro mo turisi".Ina ia faʻaleleia le fesoʻotaʻiga nofoaafi televave i le itu i saute sasaʻe, faʻalauiloa le auala siliki ma le vaitafe o Yangtze, o le faga tele o le taulaga agglomeration connectivity, e taua tele.

 


Taimi meli: Mati-23-2022