O oloa a Shantui Janeoo e fesoasoani i le fausiaina o Hangzhou-Shaoxing-Ningbo Expressway

5

Talu ai nei, Shantui Janeoo 1 seti o E5R-180 sima batching laau ua faʻapipiʻiina ma faʻatonuina i Shaoxing, Zhejiang, ma ua tuʻuina atu ma le manuia.

O lenei fausiaina o loʻo i le vaitau o le "dog".O le tau i Zhejiang e vevela ma susu.O loʻo tumau pea le aufaigaluega i le laina pito i luma o le fausiaina i le maualuga o le tau o le 40 °C, galue malosi e aunoa ma se faitioga, ma galulue ovataimi e puʻe ai le alualu i luma i lalo o le fale o le faʻamautinoaina o le saogalemu o le gaosiga, ina ia mautinoa le vave gaosia o le gaosiga. o meafaigaluega.E ala i le galue malosi, na matou faʻaalia ai i matou tagata faʻatau le agaga "Iron Army" o le malosi o Janeoo e tau malosi, faʻamalosi, ma tuuto i gaioiga faʻatino, ma manumalo ai i le viia mai tagata faʻatau.

Ua lipotia mai o le Hangzhou-Shaoyong Expressway o le "smart expressway" muamua ma le "super expressway" i Saina.A maeʻa le poloketi, o le a avea ma se isi fusi tau tamaoaiga i le va o Hangzhou ma Ningbo, faʻaitiitia ai le mamafa o feoaiga a le Hangzhou-Shaoyong Expressway ma saofagā i le atinaʻeina o le tamaoaiga i le lotoifale.Tuuina atu le poto

6 7


Taimi meli: Aukuso-09-2022